Αρχική Σελίδα

Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

1 2 3
Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ειδικό όχημα
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~150
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-3900000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η ειδική Co. οχημάτων Huilong Hubei, ΕΠΕ είναι ένας ειδικής χρήσης κατασκευαστής οχημάτων που βρίσκεται σε Suizhou - κεφάλαιο των ειδικών οχημάτων στην Κίνα.

 

Τα προϊόντα μας παράγονται με τη μέγιστη προσοχή στη λειτουργία, την οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Το ελαφρύ σχέδιο στις δομές και τα υλικά εφαρμόζεται για τα οχήματά μας. Η ενέργεια αποταμίευσης εξετάζεται επίσης. Τα πρότυπα εκπομπής (ευρώ 3 - 5) ακολουθούνται αυστηρά. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και της υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή με την αγορά.

 

Το εργοστάσιο Huilong σχεδιάζει και παράγει ένα ευρύ φάσμα των ειδικών οχημάτων, που καλύπτουν το ρυμουλκό δεξαμενών, ρυμουλκό LPG, επίπεδης βάσης ρυμουλκό, το ρυμουλκό, ο αυτοπροωθούμενος μορφωματικός μεταφορέας το (SPMT), tipper το ρυμουλκό, το ρυμουλκό μεταφορέων αυτοκινήτων, το ρυμουλκό τροχόσπιτων, το φορτηγό δεξαμενών, το φορτηγό LPG, το φορτηγό ρυμούλκησης, το πυροσβεστικό όχημα, το ασθενοφόρο, το φορτηγό ασφάλτου, το φορτηγό τροφίμων, το τρακτέρ κ.λπ.

 

Μάρκετινγκ:

Η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο μάρκετινγκ. Τα προϊόντα μας εξάγονται στις χώρες και τις περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jenny

Τηλ.:: 0086-15927477711

Φαξ: 86-27-85606075

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)